NaslovnaTko smo mi?

Tko smo mi?

Tko smo mi?
Mi smo BREST d.o.o. – knjigovodstveni i računovodstveni servis koji neprekidno i sa punim povjerenjem svojih klijenata posluje od 1993. godine.

Poslujemo sa brojnim malim i mikro poduzetnicima te obrtnicima sa područja Zadra i Zadarske županije (i šire).

Dokaz naše stručnosti i znanja jest dugogodišnje iskustvo u svim poljima knjigovodstva i računovodstvkoja su relevantna za naše klijente, ali i stečeno povjerenje koje uživamo od naših dugogodišnjih klijenata, čiji se broj svake godine povećava!

Zašto odabrati BREST?

  • BREST svojim klijentima jamči individualni pristup – svaki se potencijalan novi klijent detaljno analizira i sukladno njegovim potrebama se kreira poslovna ponuda za suradnju
  • Transparentnost, profesionalnost i efikasnost su tri principa od kojih BREST ne odstupa ni milimetar, a sve kako bi našim klijentima omogućili najbolje moguće iskustvo i kako bi se mogli baviti svojim poslovanjem sa sigurnošću da će njihove poslovne knjige biti u savršenoj ravnoteži!
  • U BREST-u vjerujemo kako je zadovoljan klijent jedina prava garancija, zbog čega je baš svaki izvještaj namijenjen za državna financijska i ostala tijela stigao u zadanom roku na što smo posebno ponosni
  • Kod nas u BREST-u Vas neće dočekati hladan prijem i „kancelarijska“ atmosfera, već ugodan razgovor i opušten pristup – vjerujemo da za svaki problem postoji rješenje do kojeg se može doći na miran način; naš je cilj da iz BREST-ovih prostorija izađete sa osmijehom i punim povjerenjem!

Zainteresirani ste za suradnju?

Svakako nas kontaktirajte za besplatan informativan razgovor! Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, uz maksimalnu diskreciju. Obratite nam se sa povjerenjem i uvjerite se zbog čega uspješno poslujemo već tri desetljeća!

Vaš Brest Tim